øjenskyllestation

Invester i dine øjne – de skal se hele livet.

En historie fra det virkelige liv.

Når du er på arbejde, kan du indimellem have risiko for, at få forskellige ting i øjnene. Hvad end det er WC-rens, støv, opvaskepulver osv. Det er alt sammen noget vi er i kontakt med løbende såvel på arbejdspladsen og i privaten. På din arbejdsplads tager din arbejdsgiver, arbejdsmiljøorganisationen eller arbejdsmiljørepræsentanten hånd om dette og sørger for korrekt førstehjælp herunder ØJENSKYL. Men derhjemme er det dit eget ansvar og sin egen sikkerhed.

Øjet tog kemisk skade

For 2 år siden var vi >>Help Care Company<< på messe i Aarhus. Der kom en mand ind til os på vores stand. Manden var vansiret i hovedet og hans venstre øje var helt hvidt. Han sagde at det produkt vi stod og reklamerede med kunne have reddet hans syn for fem år siden. Han fortalte at han havde skruet kapslen af en kaustisksoda (afløbsrens) og var på vej ud på badeværelset for at rense afløbet i håndvasken. Desværre snublede han over bundstykket i døren på vej ind og fik afløbsrens i begge øjne. Han fik sig kæmpet frem til håndvasken og fik skyllet det ene øje og derefter det andet. Desværre fik han skyllet det andet øje for sent og øjet tog kemisk skade fordi afløbsrensen var trukket ind i øjet hvorfor det i dag var blevet helt hvidt. Det var svært ikke at blive berørt af denne fortælling og vi stod bagefter helt mundlamme efter at have hørt hans historie…

Hvorfor arbejder vi med øjenskyl?

Netop sådan en historie minder os om, hvorfor vi laver det vi gør og hvorfor missionen er så stærk og det er lige præcis derfor vi kæmper for at sikre både hjem og arbejdspladser. Hvem vil ikke gerne se hele livet?

Med øjenskyl har du kun en chance for at have det rigtige og nødvendige udstyr og med denne mission med vores produkt >>eyeaid<< kan vi se os selv i øjnene. Vi ved vores øjenskyl er tilstrækkelig når der sker øjenulykker også selvom du er alene, kan du redde begge dine øjne. Med det rigtige førstehjælpsudstyr kan du være tryg og sikker når uheldet opstår.

Vores eyeaid er kendt for kvaliteten og brugervenligheden!

Help Care Company – CE-mærket øjenskyl & medicinsk udstyr til mennesker i nød.

>> Find forhandler

 

Schreibe einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Pflichtfelder sind mit * markiert.

Beitragskommentare