ØJENSKYL Pris, pris, pris?

 

ØJENSKYL Pris, pris, pris?

Når det handler om din sikkerhed går vi ikke på kompromis. Dine øjne skal gerne kunne se hele livet. En arbejdsskade med dine øjne er uerstattelig og prisen for, at forebygge en øjenskade er ingenting i sammenligning med den pris du betaler, hvis du mister synet.

Allerførst er det vigtigt, at forebygge med øjenværn og/eller ansigtsskærm. Dernæst hvis skaden alligevel sker på trods af de foranstaltninger der er truffet, at du har tilstrækkelige øjenskylle-flasker til rådighed. Hvis du har risiko for, at få noget i begge øjne er det vigtigt, at du kan skylle begge øjne.

Help Care Company har to forskellige øjenskylletyper og henholdsvis to varianter (størrelser/skylletid). I forhold til klima og design har vi øjenskylleløsninger som er tilpasset dig, alt afhængig af, hvad du arbejder med og hvilke arbejdsforhold du arbejder under.

Formålet med hele Help Care Company’s koncept er, at førstehjælpen skal være let tilgængelig og kunne redde >>LIGE DER HVOR DU ER<< Vore øjenskylleflasker er hurtige, at tage i anvendelse. Effektive øjenskyllesprays som skånsom og blidt reducerer skadepåvirkninger af farlige stoffer og fremmedlegemer i øjnene. Løsningerne er brugervenlige og lette at anvende på sig selv eller andre.

FØRSTEHJÆLP – der hvor DU er!

ON THE GO >>Førstehjælp til dig på farten<<

eyecare ON THE GO

>>Førstehjælp til dig på farten<<

Øjenskyllestationer og førstehjælpskasser er som regel noget vi søger hen til når der er sket en ulykke og den første hjælp skal ydes inden professionel mandskab kan overtage behandlingen. Når det handler om øjne er de første sekunder efter en ulykke de allervigtigste. Skylning SKAL iværksættes straks og indtil irritationen ophører. Derfor er det vigtigt, at have øjenskyllen med, hvis du har risiko for, at få noget i øjet. Vi har udviklet eyecare ON THE GO >>Førstehjælp til dig på farten<< en praktisk lille taske som klikkes på tøjet, rygsækken, cyklen eller vognen. Altid STERIL og LIGE DER HVOR DU ER. eyecare er både øjenskyl og sårrens i ét.

Øjenskyllespray & Sårbehandling:

  • eyecare Øjenskyl & Sårrens i en praktisk holder >>FIRST AID STATION<< så du altid ved, hvor du skal søge hen, hvis du har fået et sår eller fået noget i øjet.
  • Sårrens er let at anvende og væsken forbliver steril og kan derfor bruges igen og igen. Når du renser dine sår minimerer du samtidig risikoen for infektion og betændelse.
  • Help Care Companys limfrit plaster er et godt supplement til fingerskader efter såret er blevet renset med sårrens. Plasteret er fleksibel og klæber ikke til huden eller såret.

eyeaid øjenskyl – et øjenskyllesystem til dig, der arbejder med kemikalier/HØJ-Risiko

  • eyeaid øjenskyl anbefales til dig der arbejder med kemikalier (høj-risiko) når sekunderne tæller! Hele eyeaid serien er skabt ud fra en vision om en hurtigere og mere effektiv skylning ved hjælp af tyngdekraften og en aktivering i ét og samme sekund. Alle øjenskyllestationer er enhåndsbetjente og designet efter de arbejdsforhold/miljø du befinder dig i.
  • Mere skylletid for pengene = eyeaid øjenskyl. 15 minutters øjenskylletid er de minutter, bare én øjenskyl indeholder. Det betyder for dig, at du ikke behøver, at skifte øjenskylleflaske undervejs i skylningen. De fleste kemikalier kræver 15 minutters skylletid og det betyder også, at du kan nøjes med to eyeaid øjenskylleflasker.
  • Når vi siger, at eyeaid øjenskyl er énhåndsbetjent, så mener vi det 100%. Ved hjælp af et patenteret øjenåbner system bliver øjnene både skyllet og åbnet i én og samme bevægelse. Det betyder også, at du nu kan skylle begge øjne samtidig uden at skulle have hjælp fra andre. Det er heller ikke nødvendigt, at bruge dine fingre til, at åbne øjnene op som ved traditionelle øjenskylleflasker.

eyeaid øjenskyl er din tryghed for en “førstehjælper” der er 100% klar på sekundet.

Vi er med DIG hele vejen!

Schreibe einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Pflichtfelder sind mit * markiert.

Beitragskommentare