Valg af øjenskyllestation:

At købe en øjenskyllestation er lidt det samme som at købe en hjertestarter. Her håber du på, at du aldrig kommer til at bruge den og hvis du gør, har du et håb om, at den redder liv.

Når du køber en øjenskyllestation sikrer du dine øjne imod øjenskader og på den måde forebygger uheld med dine øjne. Du kan betragte en øjenskyllestation som en forsikring imod øjenulykker. Denne forsikring hedder >>eyeaid<< Denne øjenskylleløsning kan være med til at redde synet den dag du kommer til skade med dine øjne.

Hvis du først mister synet, er der intet der kan erstatte dine øjne. Prisen for et manglende syn er simpelthen ikke målbart og netop derfor skal du heller ikke gå på kompromis med valget af din øjenskyllestation. Du skal vælge det bedste, for din egen skyld.!

Det samme gør sig gældende, hvis du køber en livsforsikring. Dog redder en livsforsikring ikke liv og du får heller aldrig selv glæde af din livsforsikring. Men du sikrer din familie hvis du mister livet…

En øjenskyllestation redder hverken liv eller udbetaler penge hvis du går bort. – Men, en øjenskyllestation kan være med til at redde dine øjne og minimere yderligere øjenskade og ikke mindst sikre, at du kan se din familie også i fremtiden.

Vi håber du vil passe godt på dit syn hele livet. Derfor skal du vælge eyeaid ØJENSKYL.

eyeaid – Dine øjne – vores fokus”

>> Find forhandler

Se også:

Førstehjælp er målet, eyeaid ØJENSKYL midlet.<<

*Husk altid at anvende egnede beskyttelsesbriller ved arbejde hvor der er risiko for, at få noget i øjnene.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment