øjenskyl piktogram

Øjenskyl er for dyrt…!

Alt for ofte hører vi, at eyeaid øjenskyl er for dyrt.

Det er en ulige kamp fordi ”øjenskyl er ikke bare øjenskyl”.

”Du kan heller ikke sammenligne pærer med bananer”, selvom begge dele er frugt!

eyeaid BASIC øjenskylleboks kan købes hos vore forhandlere fra 898kr,- ex moms

Hvorfor overhovedet købe en øjenskyllestation?

Formentlig fordi den skal redde dit syn hvis du kommer ud for en ulykke og fordi den skal forhindre en alvorlig øjenskade…

Det er vigtigt, at du kender dine risici. Hvis du har risiko for, at få kemikalier eller andre ætsende stoffer i øjnene så læs med:

Der findes øjenskylleflasker som indeholder ganske få sekunders øjenskylletid. De kaldes pipetteflasker. Det er små ampuller som du kan bruge hvis du har fået noget i øjet ”fremmedlegeme i øjet” eller til rensning af fx et sår. Denne type øjenskyl er ikke tilstrækkelig og kan derfor ikke anvendes som en reel øjenskyllestation, hvis der arbejdes med farlige stoffer og materialer. Der er ikke tilstrækkelig væske flow og skylletid i øjenskylleflaskerne og begge øjne kan ikke skylles samtidig.

Hvis du vil redde begge dine øjne skal øjenskyllevæsken kunne skylle begge dine øjne.

Små pipetteflasker eller traditionelle 500-1000 ml. øjenskylleflasker i plastic indeholder typisk 3-5 minutters skylletid og kan ikke skylle begge øjne samtidig.

”Men kan jeg ikke bare sætte en øjenskyl op til hvert øje?” Det kan du godt, men det er ikke hensigtsmæssig fordi den korrekte førstehjælpsmetode er, at skylle fra næseroden og udefter. Ellers kan der være en risiko for, at skylle det kontaminerede øjenskyllevæske over i det andet øje eller via tårekanalen og ned i svælget. Ved Traditionel øjenskyl har du ikke hænderne fri til, at holde øjnene åbne med pegefinger og tommeltot. Derfor er det ikke muligt at skylle begge øjne samtidig med traditionelle øjenskylleflasker. Med andre ord, hvis du arbejder eller håndterer kemi er øjenskyl i typen pipetteflasker eller traditionelle øjenskylleflasker i plastic ikke tilstrækkeligt.

eyeaid øjenskylle-fordele:

  • Ergonomisk øjenåbner 100% enhåndsbetjent (du skal ikke bruge pegefinger og tommeltot til, at åbne øjnene)
  • Funktionel design, ingen aktivering af øjenskylle-flasken (tidbesparende når sekunderne tæller inden skylningen påbegyndes)
  • Optimal udnyttelse af tyngdekraften og hurtigere skylning.
  • Tilstrækkelig skylletid (15 minutter som de fleste kemikalier kræver)

HØJRISIKO og kemikalier er lig med eyeaid øjenskyl og et billigere alternativ.

  • eyeaid øjenskylleflaskerne kan skylle begge dine øjne samtidig.
  • eyeaid kan skylle i hele 15 minutter (uden afbrydelser) de fleste kemikalier kræver 15 minutters øjenskyldning hvis du får det i øjnene. Andre typer øjenskylleflasker på markedet som kan skylle begge øjne samtidig indeholder typisk 2-5 minutters skylletid. Med eyeaid øjenskyl er det derfor ikke nødvendigt at skifte øjenskylleflasker undervejs i skylleprocessen for at have nok skylletid. I forhold til prisen på almindelige øjenskylleflasker skal du gange din pris med enten 3 eller 7 for, at have tilsvarende øjen-skylletid som kemikaliet kræver. Derfor er eyeaid øjenskyllestationer i virkeligheden et billigere alternativ.

Derfor bør du vælge eyeaid øjenskyllevæske ved uheld med kemikalier

Når du har fået kemikalier i øjnene har eyeaid øjenskyl en unik fordel. Du får nemlig ikke det kontaminerede eller ætsende øjenskyllevæske udover dig selv, huden eller tøjet. Du kan stå i en foroverbøjet og naturlig position og tømme øjenskyllevæsken ud og væk fra øjnene. Øjenskyllevæsken ledes 10 gange så hurtig væk fordi tyngdekraften bliver 100% optimalt anvendt. Dvs. der er ingen risiko for, at få den ætsende øjenskyllevæske udover huden og kroppen, som ved eksisterende øjenskylleløsninger.

>>Gode nyheder for øjnene

>>øjenskyl til begge øjne

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment