BLIV FORHANDLER – på en vaskeægte øjenåbner

Som forhandler af Help Care Company, repræsenterer du brands under Help Care Company.

eyeaid og eyecare, er danske brands som er kendt på kvaliteten og brugervenligheden.

Du, bliver en del af Team HCC og får den undervisning og træning som du har behov for.

 

MISSION

Help Care Companys mission er, at redde mennesker i fare for at miste synet og minimere øjenskader. Ligeledes minimere risikoen for infektion og betændelse med effektiv sårbehandling.

VIL DU VÆRE FORHANDLER AF ET KOMPLET ØJENSKYLLE-KONCEPT?

Vore brands spænder bredt og kan afdække behov indenfor erhverv og private hjem. Med et komplet sortiment kan vi også hjælpe dig i gang med, at repræsentere vore brands på en professionel måde.

Kontakt os gerne til en uforpligtende snak: +45 22 20 30 64.

>>Kontakt os gerne og hør mere

eyecare – Effektiv sårbehandling og øjenskyl i ét

eyecare er svaret på en steril saltvandsopløsning som altid er klar til brug. eyecare spray er sårrens og øjenskyl i ét og samme produkt. Sprayen er blid og renser skånsom sår uden at komme i fysisk kontakt med patienten. Efter åbning forbliver væsken steril.

 

eyecare – Sårbehandling der ikke svier

eyecare har en lang skylletid og svier ikke i hverken øjne eller sår. Vi anbefaler eyecare øjenskyl og sårrens til private hjem, skoler, børnehaver, institutioner, vuggestuer, ambulance, sygehuse, reddere, ambulancebehandlere, svømmehaller, idrætshaller, SFO, kontor og cykelsport.

Lidt om vores ØJENSKYL eyeaid:

Det er en kendsgerning, ved uheld med kemikalier i øjnene, at iværksætte skylning straks og indenfor de første sekunder efter hændelsen. Ligeledes, holde øjenlågene vidt åbne og fortsætte skylningen indtil professionel mandskab kan overtage behandlingen.

eyeaid ØJENSKYL – Simpel, hurtig FØRSTEHJÆLP – med øje for DIN sikkerhed.

>Læs mere om eyeaid

eyeaid er med DIG – hele vejen.

Patenteret øjen-skyllesystem gør det muligt at holde øjnene åbne uden fysisk hjælp samtidig med, øjnene skylles. Øjenskylleflaskens lange skylletid sikrer, at du ikke behøver skifte flasker undervejs i skylleprocessen.

eyeaid øjenskyl, god ergonomi:

eyeaid øjenskyllespray sikrer ligeledes en mere ergonomisk fysisk position når der skylles. Du kan sidde i en foroverbøjet og behagelig stilling imens og uden, at få øjenskyllevandet ud over dig selv.

eyeaid øjenskyl, hurtigere førstehjælp og hjælp til SELV-hjælp:

Øjenskyllesystemet eyeaid, starter skylning i samme sekund og bevægelse, alt imens øjnene åbnes op på en blid og skånsom måde, – takket være den patenterede top.

>>Lidt om priserne

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment