animalhelpcare STERILT SALTVAND – Til dyr

Hvad er animalhelpcare?

animalhelpcare er en steril saltvandsspray uden konserveringsmidler. Den sterile væske kan bruges til rensning og skylning af sår, øjne, øre, og næsebor. Saltvandet må bruges efter behov og egnet til veterinær brug på f.eks. hest, hund eller kat samt andre smådyr.

Anvendelsesmuligheder animalhelpcare:

  • øjenbetændelse
  • løbeøjne/tåreflåd/forebygger tilstoppede tårekanaler
  • betændelse/pus
  • sår/rifter/skrammer
  • øre/næsebor (fjernelse opblødning af snavs/smuds/pus og flåd.
  • allergi

animalhelpcare STERILT SALTVAND & Øjenskyl til heste og smådyr:

Ingen dyr kan li at få noget fysisk stoppet ind i øjnene og netop derfor har vi udviklet denne blide rensespray som er et berøringsfrit og lydsvagt skyllesystem til irriterede øjne, tilstoppet tårekanal eller øjenbetændelse. Særligt om sommeren sætter fluerne sig i hestens øjne og det er meget generende. Skyl derfor med animalhelpcare 💙

Behandling af bidsår på hest med animalhelpcare:

Sår, hudskader, rifter og bidsår kan renses med animalhelpcare STERILT SALTVAND for at undgå og forebygge betændelse og sårinfektion. Væsken er steril og svier ikke og kun den sterile væske er i berøring med selve såret. Såret bades eller vaskes derfor på en langt mere skånsom måde uden fysisk kontakt med såret.

Førstehjælp til hund og kat:

Sår på poter o. lign. vaskes nemt med animalhelpcare STERILT SALTVAND derefter kan du efterbehandle med salve når såret er tørt. Efter kirurgiske indgreb er det ekstra vigtigt at rense såret dagligt og undgå at de slikker sig i sårene, da der tilføres bakterier og øger risikoen for infektion.

 

Vi er allerede kendt for vores kvalitet indenfor CE-mærket medicinsk udstyr til mennesker men vi har også en stor passion for at tage hånd om dyrene.

animalhelpcare – Vaskeægte kærlighed og 100% STERIL.

>> Find forhandler

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment